Neked ki sem kell mozdulnod, akár otthonról

A szükséges adatok megadásával indíthatsz szerviz időpont foglalást bármely Nissan márkaszervizünkben!
Küldd el jelentkezésed és rövidesen keresni fog a kiválasztott szerviz munkatársa!

ZEN NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerjen egy éves díjmentes NISSAN ZEN Szervizelést! Hozza be autóját 2021. október 18-a és 2022. január 31-e között bármely hivatalos Nissan Márkaszervizbe,vegye igénybe a Nissan Zen Szerviz szolgáltatást és legyen Ön is az 5 szerencsés nyertes egyike, akinek a következő Zen Szervizt ajándékba adjuk!*

Fenti adataim megadásával hozzájárulok, hogy ezen adatokat a tájékoztatásom érdekében a Grand Automotive Central Europe Kft. és a választott márkakerekedés kezelje.
Továbbá kérjük, az alábbiakban jelezd, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben marketing üzenetekkel megkeressünk.
Ezúton hozzájárulok, hogy a Nissan gépjárművekről, tartozékokról és kiegészítő termékekről számomra személyre szabottan marketing tájékoztatókat, ajánlatokat küldjenek az alábbi kapcsolattartási formákban:

Adatvédelmi tájékoztatóért kattints ide: https://www.nissan.hu/tulajdonosoknak/zen-szerviz/zen-nyeremenyjatek_adatkezeles.html

Bármikor meggondolhatod magad és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint leiratkozhatsz.

*A nyereményt 2023. január 31-ig lehet felhasználni bármely hivatalos Nissan Márkaszervizben. A hivatalos Nissan Márkaszervizek előjegyzésének hosszúsága változó. Így ajánlott legalább 6 héttel az utalvány lejárata előtt időpontot egyeztetni a kiválasztott hivatalos Nissan Márkaszervizzel. A részletes játékszabályzattal kapcsolatosan érdeklődjön az Ön munkafelvevőjénél, vagy kattintson ide: https://www.nissan.hu/tulajdonosoknak/zen-szerviz/zen-nyeremenyjatek_jatekszabalyzat.html.